Back 2 school

Share via:

luciekaisala@hotmail.com

 

20161004_190707

Dat ik een autodidacte ben is een voordeel, ik ken geen grenzen, ik hoef met niets rekening te houden en ik doe gewoon mijn zin. Bovendien ben ik iemand van de old skool, meaning, al doende leer je het best.

Maar het heeft ook zijn nadelen; zoals een traag leerproces, geen enkel kader, “getting lost in creativity”, … En god weet dat ik serieus mijn weg kwijt kan geraken wanneer ik me laat gaan en leiden door Mr Creativity ; )

Dus om van mijn frustraties weg te geraken , maar vooral om te leren omgaan met Mr C., je weet wel é, mijn drangen, impulsen, ingevingen, inspiraties, impressies, ben ik sinds begin oktober modelessen beginnen volgen aan de Academie te Sint-Niklaas.

Van heel mijn leven ,36 jaar om precies te zijn, ben ik nooit zo graag naar school geweest. En hoewel kunstonderwijs een primeur is voor mij ,voel ik me daar verdacht goed op mijn plaats. Het is best maar ook, want de opleiding duurt 4 jaar!

4 jaar lang ,ja ik weet het, maar “Time flies when you having fun”, is het niet?

Er zullen ups&downs zijn, het zal hard zijn, het zal niet altijd rooskleurig zijn en ik zal zeker momenten hebben waarin ik me zal afvragen waarmee ik in Godsnaam bezig ben. Maar ik zal me sterk houden, want ik ben er klaar voor. Klaar om me volledig over te geven aan the one & only Mr C.

 

Grtz,

Lucie

Comments (14)

Leave a Comment