Posted on: 12 October 2016 Posted by: luciekaisala@hotmail.com Comments: 14

 

20161004_190707

Dat ik een autodidacte ben is een voordeel, ik ken geen grenzen, ik hoef met niets rekening te houden en ik doe gewoon mijn zin. Bovendien ben ik iemand van de old skool, meaning, al doende leer je het best.

Maar het heeft ook zijn nadelen; zoals een traag leerproces, geen enkel kader, “getting lost in creativity”, … En god weet dat ik serieus mijn weg kwijt kan geraken wanneer ik me laat gaan en leiden door Mr Creativity ; )

Dus om van mijn frustraties weg te geraken , maar vooral om te leren omgaan met Mr C., je weet wel é, mijn drangen, impulsen, ingevingen, inspiraties, impressies, ben ik sinds begin oktober modelessen beginnen volgen aan de Academie te Sint-Niklaas.

Van heel mijn leven ,36 jaar om precies te zijn, ben ik nooit zo graag naar school geweest. En hoewel kunstonderwijs een primeur is voor mij ,voel ik me daar verdacht goed op mijn plaats. Het is best maar ook, want de opleiding duurt 4 jaar!

4 jaar lang ,ja ik weet het, maar “Time flies when you having fun”, is het niet?

Er zullen ups&downs zijn, het zal hard zijn, het zal niet altijd rooskleurig zijn en ik zal zeker momenten hebben waarin ik me zal afvragen waarmee ik in Godsnaam bezig ben. Maar ik zal me sterk houden, want ik ben er klaar voor. Klaar om me volledig over te geven aan the one & only Mr C.

 

Grtz,

Lucie

14 People reacted on this

 1. My partner and I absolutely love your blog and
  find nearly all of your post’s to be exactly I’m looking for.
  Does one offer guest writers to write content for you? I wouldn’t mind producing
  a post or elaborating on a few of the subjects you write concerning here.
  Again, awesome blog!

 2. Awesome blog! Do you have any recommendations for aspiring writers?
  I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
  Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally overwhelmed ..
  Any ideas? Many thanks!

 3. A person necеssarily assist to make ѕignificantly articles I
  migһt state. That is the verʏ first tіmе I frequented your
  website pɑǥe and up to now? I amazed wіtһ the гesearch
  үoս made tо create this pаrticular pᥙt
  սр amazing. Fantastic activity!

 4. You have made some good points there. I checked on the web for
  additional information about the issue and found most individuals will go along with you views on this website.

Leave a Comment